Ücretsiz Kargo & Şık Hediye Paketi

A4 Sekreterlik Üzerine

A4 Sekreterlikler çalışma alanlarımızın olmazsa olmaz yazım aksesuarlarından biridir. Neredeyse her çalışanın, öğrencinin çalışma masasında yer alan, yazım sırasında çokça işimizi gören bazen de varlığını bile unuttuğumuz bu aksesuarlar pratik not almak isteyen birçok kişinin favorilerindendir.
.
Kullanıcıları tarafından günlük not almada, güzel yazı, sanatsal çalışmalarda sıkça kullanılan bu A4 sekreterlikler çoğu insan tarafından adeta vazgeçilmezdir. Yani birçok kişi sekreterlik harici herhangi bir yazı gerecini çalışmalarında tercih etmemektedir. Bu kullanım alanlarının yanı sıra müsvedde kağıtların ters çevrilerek kullanılmasında da A4 sekreterlikler oldukça pratiktir. Bu şekilde bir sosyal sorumluluk tarafı da bulunan sekreterlikler adeta çoğumuz için eskimeyen bir dost misalidir. Piyasada yaygın olarak plastikten, suni deriden, ahşaptan üretilen bu A4 sekreterliklerin kapaklı ve kapaksız olarak satışı olduğu görülmektedir. A4 Sekreterlik kullanımında kimilerinin tercihi kapaksız olurken kimileri ise yazdıklarının görünmemesi adına kapaklı sekreterlikleri tercih etmektedir.
.
Sürüden ayrı tasarımlar ile fark yaratmaya odaklanan markamız ise son dönemlerde kadim dostlarımızdan olan bu A4 sekreterliklere farklı bir misyon yüklemeyi amaçlamaktadır. Onları hakiki deriden ve geleneksel el işçiliği ile üreterek onlarla olan dostluğumuzu çok daha uzun yıllara taşımayı hedeflemektedir. Kapaklı ve kapaksız tasarımları ile koleksiyonumuzda yerini alan hakiki deri, gerçek el işçiliği modellerimize online mağazamızdan ulaşabilir belki de uzun yıllar sürecek bir dostluğun ilk adımını atmış olabilirsiniz.