Ücretsiz Kargo & Şık Hediye Paketi

Bloknotlu, Deri Organizer...

 

A6 Bloknotlu Organizer

 

'’Bloknotlu, Deri Organizer’’ ürünlerimiz markamızın tasarım felsefesini en iyi anlatan ürün gruplarındandır. Üç boy olarak çalıştığımız ‘’Bloknotlu, Gerçek Deri Organizer’’ ürünlerimiz A4 boy, A5 boy ve A6 boy olarak sitemizde satışa sunulmaktadır.

 

A6 Deri Organizer

 

‘’Bloknotlu, Hakiki Deri Organizer’’ modellerimiz fonksiyonelliği nedeniyle müşterilerimiz tarafından yaygın olarak tercih edilen modellerdendir. Bu bloknotlar ile tutulan notlar daha kolay arşivlenmekte, bloknotlar bittikçe yenilenmekte ve organizer kullanımına ilk günkü gibi devam edilebilmektedir. ‘’Bloknotlu, Deri Organizer’’ modellerimiz ile günlük notlarınızı alabileceğiniz gibi neredeyse tüm ofisinizi yanınızda bulundurabilirsiniz. Organizer modellerimizde kalem severler için bol kalem gözlü modellerimiz olduğu gibi tek kalem gözlü modellerimizde bulunmaktadır. Bu arada ''A4 Bloknotlu, Hakiki Deri Organizer’’ modellerimiz ile iPad gibi elektronik eşyalarınızı yanınızda güvenle taşıyabilirsiniz. ‘’A6 Bloknotlu, Gerçek Deri Organizer’’ modellerimiz ile de cep telefonunuzu fermuarlı alanda gönül rahatlığı ile muhafaza edebilirsiniz. Tabi ‘’A5 Bloknotlu, Deri Organizer’’ modellerimiz de yaygın bir şekilde tercih edilen Deri Organizer modellerimizdendir. A5 Boyut defterlerin çokca kullanılması ve insanlarda alışkanlık oluşturması dolayısıyla ''A5 Boy Hakiki Deri Organizer'' modellerimiz de fazlaca tercih edilmektedir. ‘’Bloknotlu Deri Organizer’’ modellerimizde kullanılan mekanizmalar yurtdışından ithal edilmekte ve piyasada kullanılan mekanizmalardan gerek görüntü gerekse kalite anlamında farklıdır. Ayrıca ‘’Bloknotlu Gerçek Deri Organizer’’ modellerimizin yanında hediye olarak gönderilen bloknotlar kalitesi, estetik görüntüsü ve dolma kalem ile uyumlu oluşu ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu bloknotların altında yer alan kart slotları ise yanınızda taşımak istediğiniz kartlarınızı gizleyebilmenize imkan vermektedir.

 

Gerçek Deri Organizer

 

Sonuç olarak markamızın iddialı olduğu ürün gruplarından biri olan ‘’Deri Organizer’’ alanında ‘’Bloknotlu Deri Organizer’’ modelleri ile markamız fark yaratmaktadır. Mekanizma ve Bloknot alanında da markamızın özenli duruşu bu durumu destekler niteliktedir. Sizler de ''Organizer & Kılıf'' kategorimizden ‘’Bloknotlu Deri Organizer’’ modellerimizi inceleyebilir dilediğiniz boyutlarda ‘’Bloknotlu Gerçek Deri Organizer’’ modellerimizden sipariş verebilirsiniz.